Over ons Wie wij zijn

Wie wij zijn

PUUR BMW staat voor BMW’s in een originele en uitmuntende staat. Wij selecteren de beste BMW’s in uitvoeringen zoals ze bedoeld zijn. Dit betekent bij voorkeur dat de eerste eigenaar bij de bestelling scheutig is geweest met het aanvinken van opties en accessoires. In een tijd dat 4 cilinders (en zelfs 3 cilinders) steeds meer de standaard worden zijn in onze winkel 6 cilinders de standaard. Want welke fabrikant heeft er nu betere en fijner lopende zes-in-lijn motoren gebouwd dan BMW? 

Ontmoetingsplaats

PUUR BMW is een ontmoetingsplaats voor gelijk gestemden. BMW liefhebbers die gaan voor kwaliteit en originaliteit, BMW op zijn puurst. Onze collectie bestaat uit BMW’s in een uitzonderlijk goede staat, met een schadevrij verleden en een volledige onderhoudshistorie. Al onze auto’s zijn dealer of specialist onderhouden en zijn voorzien van een complete boardmap, alle sleutels en volledig ingevuld en afgestempeld onderhoudsboekje. 

Specials | youngtimers | Classics

PUUR BMW is specialist op het gebied van specials, youngtimers en classics. Voor ons is het elke dag een uitdaging en een feest om voor u de beste, mooiste en meest bijzondere BMW’s te vinden. Wat wij vinden onderwerpen wij aan onze strenge inkoopcriteria: originaliteit, kwaliteit en historie. Als ze hier aan voldoen voegen we ze toe aan onze collectie.

Toewijding en service

PUUR BMW gaat voor een relatie op de lange termijn. Wij zijn geen autobedrijf dat gaat voor snelle handel. Wij zien ons zelf dan ook niet als autoverkopers maar meer als intermediair voor hoogwaardige en bijzondere automobielen. Wij doen op een eerlijke en transparante manier zaken en zorgen hiermee voor tevreden en trouwe relaties. Bij aankoop worden er heldere afspraken gemaakt over afleveringsvoorwaarden en garanties. Voor afleverbeurten of voorgeschreven onderhoudsintervallen werken wij samen met erkende servicepartners. Dit zijn de beste BMW specialisten van Friesland.  
PUUR BMW © 2018