Diensten waar wij goed in zijn

Importeren en bemiddeling

PUUR BMW is ook het adres voor importeren en aankoopbemiddeling. Heeft u een speciale BMW op het oog in binnen,- of buitenland dan assisteren wij u graag bij de aankoop hiervan. Dit kan binnen Nederland bestaan uit bijvoorbeeld een aankoopkeuring, marktonderzoek en prijsonderhandeling. En bij een auto die zich in het buitenland bevindt uit de hiervoor genoemde punten tot aan het verzorgen van het complete importtraject. Hierbij nemen wij u de zorg uit handen bij BPM berekeningen en BPM aangifte, RDW + Belastingdienst keuring, transport tot aan Nederlands kenteken en tenaamstelling.

Jong gebruikt / Jahreswagen

Ook voor diegene die op zoek is naar een jong gebruikte BMW zijn wij het juiste adres. In de meeste gevallen loont het zeer de moeite om een jonge BMW uit Duitsland te importeren. Uw voordeel kan hiermee vaak oplopen tot een paar duizend euro. Neem voor meer informatie over import en aankoopbemiddeling contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

Zoekopdracht / Wij gaan voor u op zoek!

Bent u op zoek naar een specifieke BMW dan helpen wij u hier graag bij. Wij beschikken over groot internationaal netwerk en kunnen hiermee effectief zoeken naar de door uw gewenste auto. Neem voor meer informatie over een zoekopdracht contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Consignatie / Door professionals

Heeft u een bijzondere en originele BMW in bezit die u wilt verkopen dan is het in veel gevallen mogelijk dit door ons te laten verzorgen. Particuliere verkoop van uw eigen auto is vaak een bewerkelijk proces. Wij kunnen de auto voor u professioneel reinigen, fotograferen en adverteren. Staan potentiële kopers te woord en faciliteren in een bezichtiging, proefrit, onderhandeling en verkoopafwikkeling. Let op! Aan auto’s die wij in consignatie nemen stellen wij dezelfde criteria als aan onze eigen collectie. Neem voor meer informatie over consignatie contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.  
PUUR BMW © 2018