Blog het laatste nieuws

Pake's beste!

30 Jan 2019

Stel dat je het sportpakketen geweld bij PUUR BMW best kan waarderen maar dat dit voor jou allemaal niet zo hoeft maar dat je toch een E39 in topstaat wilt hebben. Dan is Pake’s beste misschien een hele goede optie.

Hier in Friesland is de benaming voor opa: pake, juist dat is fries. Deze BMW 525i facelift 11-2000 is afkomstig van Großvater, volgen jullie het nog, König. Herr König, geboren 1933 heeft deze 525i in januari 2004 aangeschaft met 30.000 km bij BMW dealer Hinzmann. De eerste eigenaar, Herr Knogge geboren 1928, heeft deze auto bij dezelfde dealer nieuw aangeschaft. Best wel een saai ouwe lullen verhaal dit of niet. 

Nu over de auto: Juist, die is Titansilber met grijs stof. Maar onderschat Pake Knogge niet, hij heeft toch wel even Xenon, een M-sportstuur, witte knipperlichten, sportspook, dimmende binnenspiegel, multifunctioneel stuurwiel, radio business, pdc voor en achter en automatisch inklapbare spiegels aangevinkt. En niet te vergeten, een neerklapbare achterbank. Waarschijnlijk voor de vishengel. Onderschat deze pake’s verder ook niet want zij kozen beide voor lekker ouderwets schakelen. 

Een heel lang verhaal kort. Een in topstaat verkerende E39 met een heerlijk onderhoudsboekje. 111.800km en een binnenslaper. Wij konden hem niet laten staan bij BMW Hinzmann. En omdat het geen M-Sport is is de prijs ook iets vriendelijker en je hoeft er niet perse 80+ voor te zijn. Als je wilt kun je de auto ook voorzien van bijvoorbeeld styling 81 velgen, zie laatste foto, dan is de auto ook interessant voor 30-.terug naar vorige pagina

PUUR BMW © 2018